Español   Catalán   Inglés  

Teléfono  +34 972 35 20 02

Instagram   Facebook   googleplus
Fotos de Illas Juli

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

CÀRNIQUES ILLAS JULI, S.L. empresa dedicada i especialitzada des de fa molts anys en el sector de la carn, decideix de forma voluntària, emprendre el camí per a l'obtenció de l'estàndard normatiu IFS v6.0 (INTERNTATIONAL FOOD STANDARD) i el BRC (British Retail Certificate) dins de la seva estratègia d'expansió en els mercats internacionals, i responent a les exigències cada vegada més forts d'aquests, Aquesta norma, ha implicat en nosaltres i la nostra forma de treballar, un gir decisiu que ens porta a treballar no només amb un ventall més ampli de clients, si no de garantir al màxim la seguretat alimentària. Tenint en compte que la qualitat i innocuïtat són per CÀRNIQUES ILLAS JULI, SL dos pilars de batalla per poder treballar i complir amb tots els requisits reglamentaris i produir aliments segurs, i que aquesta seguretat, sigui garantida en tota la vida útil del producte que oferim.

Per garantir la seguretat dels consumidors Illas- Juli té implantats complexos i moderns sistemes de control i traçabilitat que ens permeten tenir controlats en tot moment els possibles riscos i punts crítics de tota la cadena alimentària, des de la granja fins a la taula.

En Illas-Juli, els productes no només compleixen els més estrictes requisits sanitaris, sinó que amb el nostre packaging, a més, ens preocupem de satisfer els més alts estàndards i requeriments d'informació recomanats per l'OCU, fet que augmenta, si és possible, la seguretat alimentària dels nostres productes.Este sitio web usa cookies, si continuas aquí es porque aceptas su uso. Lee nuestra política de Cookies.